Историческа драма: ЦСКА с дебют в Шампионска лига - 4 гола, 2 абсурдни червени картона и 2 дузпи


Историческа драма: ЦСКА с дебют в Шампионска лига - 4 гола, 2 абсурдни червени картона и 2 дузпи
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1249 0

ЦСКА участва за първи път в младежката Шампионска лига и дебютира в зрелищен дуел. Българският представител през тази година се изправи в първи мач от полуфиналния плейоф срещу белгийския Генк. Визитата на столичани приключи с поражение с 1:3. Реваншът е в София на 6-и ноември.

ЦСКА със супердрама при дебюта в Шампионска лига

Историческият мач за на практика третия отбор на "армейците" (ЦСКА U19) започва по перфектен начин, като Петко Панайотов, който събра погледите и с изявите си в първия тим на "червените", откри резултата още в третата минута. Все пак авансът на гостите трая за кратко, тъй като Туре изравни в 33-тата.

А същинската драма бе запазена за последните 20-ина минути от дуела. Първо Лъчезар Иванов си изкара два поредни жълти картона в рамките на секунди заради нарушение и заради реакция, а след това Нузи от домакините пропусна дузпа.

След това, в 79-ата минута Димитър Петров също си изкара жълт картон, а секунди след това получи и второ официално предупреждение, като ЦСКА U19 остана с 9 души на терена. И този червен картон бе твърде наивно изкаран от родния представител. Логично, секунди след това домакините осъществиха пълния обрат чрез Камара. В 88-ата минута пък бе оформен крайният резултат, след като Декресон се разписа от втората отсъдена в мача дузпа за Генк.

Предвид развоя, все пак българският тим запази шансове за реванша. Генк бе посочен за огромен фаворит още преди сблъсъка заради опита, който вече са натрупали футболистите на тима на най-високо ниво.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички