Изненада: Не е само Шопов - Ботев Пловдив взима и друг от ЦСКА - доскорошен голям любимец


Изненада: Не е само Шопов - Ботев Пловдив взима и друг от ЦСКА - доскорошен голям любимец
Снимка: Lap.bg

2351 0

От доста време насам се спекулира с това, че Станислав Шопов съвсем скоро ще се раздели с ЦСКА и ще поеме обратно към Ботев Пловдив, откъдето тръгна за големия футбол. Тази сделка сякаш бе потвърдена и от капитана на "канарчетата" Ивелин Попов, който загатна, че Шопов ще бъде съотборник с Никола Илиев, който играе именно за Ботев.

Ботев Пловдив взима и Християн Петров

Колегите от "Тема спорт" обаче съобщават, че това не е единственият футболист на "армейците", който ще се насочи към града под Тепетата. Според изданието "канарчетата" ще привлекат и централния бранител, който може да играе и като ляв краен защитник - Християн Петров. Интересното е, че той е юноши на врага на Ботев - Локомотив Пловдив.

Неотдавна той бе твърд титуляр за "червените" и любимец на привържениците. Последва серия от по-слаби представяния и някои груби грешки, както и силни трансфери в отбрана за отбора му, което го закотви на резервната скамейка. Неговият договор с "армейците" е до лятото на 2026 година, така че трудно ще има сделка без столичани да получат пари. А от ЦСКА вече знаят, че през зимата ще изхарчат 6 милиона - ето къде ще ги дадат.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички