"Явно стигнахме дъното": Томаш резюмира представянето на ЦСКА срещу Левски в 3 думи


"Явно стигнахме дъното": Томаш резюмира представянето на ЦСКА срещу Левски в 3 думи
Снимка: Lap.bg

1608 0

Наставникът на ЦСКА - Александър Томаш, даде своята оценка за мача срещу Левски, който "червените" загубиха с минималното 0:1. Родният специалист заяви, че не е останал доволен от пропуските на своя тим и сподели, че през второто полувреме възпитаниците му са паднали физически.

Думите на Томаш след загубата на ЦСКА

Още: Генчев изкопира Сираков, каза ужасна новина за Левски и призна, че това е ЦСКА

"Неприятна загуба, особено за нашите привърженици, на които се извинявам. Смятам, че влязохме по-добре в мача, но в такива срещи трябва да вкарваш. Психологически ще повлияе на момчетата. Второто полувреме паднахме физически. Всичките положения на Левски дойдоха от наши грешки. Не задържахме топката както трябва. Бяхме длъжни да отбележим, поне частично мачът да завърши наравно", сподели Александър Томаш.

"Ако е напрежението, ние сме длъжни да се справим с него. Физически отпаднахме втората част, не трябва да се оправдаваме. Това е пътят и това е начинът - ЦСКА трябва да изглежда много по-добре. Явно стигнахме дъното, но сега трябва да вървим нагоре".

"Не съм човек, който се оправдава, аз нося отговорност, аз съм старши треньор. Опитахме да играем футбол, това е начинът да надграждаме. Другото не го разбирам".

"Да, но създаваме ситуации, които днес бяха чисти. Просто не ги реализирахме. Не мога да коментирам дали има, или няма дузпа. Имаше неща, които бяха 50 на 50. Еуфорията е много голяма, искаме да победим във всеки един мач".

"Това че му дадох и лентата показва и един професионалист, който направи невъзможното да се възстанови", каза Томаш за Лиъм Купър.

"Аз бях доста спокоен, знаех какво да очаквам от Левски. Поддадохме се на тяхната игра. Искам моят отбор, когато притежава топката да почива. Ако го бяхме направили през втората част щеше да е различно".

Още: Оценката на Наско Сираков след успеха на Левски над ЦСКА - мажоритарният собственик открои едно

Още: Героят на Левски; Така или иначе те са надолу в класирането, а ние сме втори

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички