Жеков: ЦСКА ще увеличи преднината си до плейофите


Жеков: ЦСКА ще увеличи преднината си до плейофите

1213 0

Ненадминатият голмайстор на "А" група Петър Жеков е уверен, че ЦСКА ще стигне до титлата през този сезон.

"Много достойно представяне на отбора срещу Лудогорец. Шампионите показаха сиво и скучно лице. При тези обстоятелства ЦСКА няма как да не стигне до титлата. Запазихме преднината си от 5 точки, а смятам, че тя ще се увеличи до началото на плейофите. Просто нашата програма е по-лесна, а Лудогорец греши често през този сезон и ще продължи да го прави, защото има спад в играта си спрямо предходните кампании. Негативната тенденция при тях смятам, че ще продължи и в следващите мачове до края на редовната фаза от сезона", коментира Жеков пред "Тема Спорт".

"За жалост ни липсва човек, който да вкарва във важните мачове. Буш върши работа срещу по-слабите отбори, но се видя, че срещу Лудогорец се загуби. Смятам обаче, че през следващия сезон той ще отбележи значителен прогрес. Все още е млад и има накъде да се развива. Като цяло не показахме някакво блестящо ниво, но Лудогорец бе по-зле и от нас", коментира членът на НС на ЦСКА.

"Трябват ни поне двама-трима нови и окончателно ще сформираме състав, готов за първото място. На прав път сме, но има къде да подобряваме. Клубът все още е с доста проблеми. Нужно е да стискаме зъби и през следващата година. Останали са много дългове за изчистване, което би трябвало да се осъществи до края на 2015 година. Чак от 2016 година смятам, че ЦСКА ще бъде истински спасен и ще може да се влагат средства изцяло за развитието на клуба", каза още Петър Жеков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички