Как новият шеф в ЦСКА става милионер: Кой всъщност е Радослав Златков?


Как новият шеф в ЦСКА става милионер: Кой всъщност е Радослав Златков?
Снимка: cska.bg

2242 0

Новият изпълнителен директор на ЦСКА Радослав Златков вече официално се представи пред привържениците на "армейците", след като имаше специална пресконференция. За първи път в живота си той поема такова предизвикателство в спорта на ръководна позиция.

Кой е Радослав Златков - новият изпълнителен директор на ЦСКА?

Колегите от "Блиц" излязоха с любопитна информация за житейския му път, като заключават, че е станал милионер след куп умни и добри инвестиции. Как обаче е започнал професионалният му път и как се е развил впоследствие? Ето какво разказва изданието:

Първо прави отлична кариера в два от водещите телекомуникационни оператори у нас. Завързва добри отношения със Спас Русев, но впоследствие изненадващо бива уволнен от Драган Шолак, което го насочва към други поприща.

Той купува немалка площ земя в Гърция, където издига ваканционен комплекс. Отделно от това започва строителство и продажба на луксозни къщи. Става консултант на световноизвестни фирми при техните проекти в Европа и в Азия. Впоследствие става и изпълнителен директор на голяма родна авиокомпания, съобщава изданието.

"Може да превърне камъка в монета. Има изключителен нюх към бизнеса. Поради тази причина натрупа през години пари и в момента е вероятно милионер. В малкото си свободно време обикаля из гръцките острови със съпругата си и двете им деца. Голям фен е на популярна марка германски автомобили "Порше", чието седалище е в Щутгарт. Има два автомобила от същата марка, но различни модели. Купи си ги чисто нови. Всъщност, бяха три, но единият вече не е в гаража му. Полиглот е - говори свободно четири езика" - пише "Блиц", цитирайки думи на свои източници. Интересното е, че Радослав Златков е играл за Левски.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички