Новият шеф в ЦСКА: Играл е в Левски, приятел е със Спас Русев, а Драган Шолак го е уволнил


Новият шеф в ЦСКА: Играл е в Левски, приятел е със Спас Русев, а Драган Шолак го е уволнил
Снимка: принтскрийн

10169 0

За мнозина името на Радослав Златков не бе познато, когато бе обявен за изпълнителен директор в ЦСКА. Привържениците на "армейците" обаче побързаха да се информират, колкото могат, относно новата силна фигура в клуба.

Кой е Радослав Златков: Новият изпълнителен директор на ЦСКА

Колегите от "Блиц" пък разкриват любопитни подробности за родения през 1971 година бизнесмен от София. Оказва се, че като млад използва високия си ръст и играе баскетбол в Левски, като се представя на отлично ниво.

Прави много силна кариера в два от водещите телекомуникационни оператора у нас, като в единия завързва добри отношения с тогавашния собственик на Левски Спас Русев. Изданието допълва, че двамата поддържат тези отношения и до днес.

Интересното е, че има лека връзка и с друг бизнесмен, който бе спряган за собственик на "сините". Според изданието Драган Шолак го е уволнил при чистка в телекомуникационен оператор. Тогава били уволнени трима души с водещи функции, в това число и тогавашният технически директор Златков.

Изданието посочва още, че Златков е милионер и че обожава автомобилната марка "Порше", като дори има две коли от германското производство (дори неотдавна били три на брой). Освен това умее да говори свободни четири езика. 

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

На първата си пресконференция, на която бе ѝ представен при "червените", Радослав Златков натъжи феновете на ЦСКА, че капацитетът на новия стадион е окончателен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички