Кирил Десподов даде за пример разговорите си с фенове на ЦСКА


Кирил Десподов даде за пример разговорите си с фенове на ЦСКА
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

4891 0

Най-добрият футболист на България през последните години - Кирил Десподов, даде пространно интервю в Гърция. В южната ни съседка изненадващо той стана шампион с ПАОК и сега говори пред местното издание SDNA.

Десподов сподели за ЦСКА

Той си спомни за периода в ЦСКА и разговори с фенове, които са водили след негативни резултати. Припомняме ви, че крилото се ползваше с голямо доверие сред запалянковците и беше техен любимец преди в един момент да се озове в Лудогорец. 

Споменът на Десподов

"Около три години съм играл в ЦСКА. Феновете 1-2 пъти дойдоха да говорят с нас след лош резултат. За мен тези моменти помагат на отбора, полезни са. Да видя отблизо страстта на тези фенове, които са раздразнени, разочаровани, тъжни. Знам, че го правят с добри намерения, а не да вредят на отбора, просто понякога трябва да мислим, че футболистите са хора, а не роботи. Всички правим грешки. Не е необходим допълнителен натиск.

Но разбирам, че ПАОК е клуб с постоянен натиск. Натиск винаги да побеждаваш. Това е клуб с цели. Подобна ситуация ме мотивира. Когато виждам, че феновете на отбора са раздразнени, както и ние сме раздразнени, това означава, че трябва да го оправим още от следващия мач. Цялото това взаимодействие помага на отбора. В последните 4 дербита то беше там преди всеки мач. Те ни дадоха сила, казаха ни, че сме най-добрите, че ще спечелим шампионата. Много ни помогнаха", разказва най-добрият футболист на България. 

Преди няколко месеца българинът загатна, че не само той носи вина за избора след ЦСКА да отиде в Лудогорец. От "Армията" не го потърсили с оферта да се завърне след неуспешния период като собственост на Каляри. 

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Вижте подробности около билетите за дербито Лудогорец - ЦСКА!

Още: ПАОК показа ВИДЕО от успеха над АЕК Ларнака, Десподов с асистенция

Джуд Белингам с реторичен въпрос в стила на Десподов след задната ножица на Европейското по футбол 2024(ВИДЕО)

Кирил Десподов подаде кандидатстудентските си документи - ще учи в НСА (ВИДЕО)

Кирил Десподов не влезе дори в топ 5 за "играч на сезона" на феновете на ПАОК

Кирил Десподов се завърна в лагера на Лудогорец 280 дни след трансфера си в ПАОК (СНИМКА)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички