Колко футболисти ще привлече ЦСКА? Въпросът има отговор!


Колко футболисти ще привлече ЦСКА? Въпросът има отговор!
Снимка: LAP.bg

3437 0

След 3 загуби в 4 мача изглежда логично в ЦСКА да бъдат питани за селекцията на отбора. Тя определено куца през това лято, а сигналите от "Армията" едва ли ще задоволят феновете. 

Стоян Орманджиев беше попитан в прав текст колко играчи ще привлече ЦСКА до края на трансферния прозорец, тъй като съставът на "червените" изглежда обречен на посредственост към настоящия момент - без дълбочина и без достатъчно класа. 

"Ясно знаем на кои позиции имаме нужда от нови футболисти. В последните две седмици Филип Филипов, Иван Славов и старши треньорът са изгледали на живо общо над 50 мача", отсече Орманджиев, но продължи уклончиво. 

Още: Колко е виновен Стипич и изтича ли му времето в ЦСКА? Стоян Орманджиев отговори

Трансферният прозорец ще затвори без особена активност от ЦСКА

"Към момента сме взели национални състезатели - титуляри в отборите си, даваме шанс на перспективни млади играчи и продължаваме да търсим футболисти с подходящите качества за ЦСКА, манталитет и характер", допълни той в интервю за "Тема Спорт". 

Истината за "отказите", които получава ЦСКА 

Орманджиев също така подчерта, че отборът има нужда от поне 3 трансферни прозореца, за да изгради качествен състав. В същото време отсече, че няма истината в 80% от нещата, които се пишат в медиите. 

Още: Шеф в ЦСКА каза ще махат ли Томислав Стипич и кои 2 мача ще са определящи за всички

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

над 80 процента от имената, които излизаха в медиите, са спекулация или реклама на гърба на ЦСКА. Друга категорично невярна информация, циркулираща в медийното пространство, е, че футболисти масово ни отказват. Неслучайно заявихме на пресконференцията, че ни трябват три трансферни периода, за да селектираме отбор и да прецизираме процеса по привличане на нови играчи. Продължаваме да си стоим зад думите", каза той. 

Независимо в какво състояние е ЦСКА, определено ще се наложи активност на пазара, след като от клуба получиха лоши новини за един от малкото силно представящи се играчи през този сезон

Феновете бесни срещу директорите в ЦСКА, търсят четвърти ръководител

ЦСКА взима най-сериозни мерки за домакинството на Хебър - Стипич и Орманджиев разузнават в Пазарджик (ВИДЕО)

Извънредно: Стилиян Петров се срещна със силните хора в ЦСКА

Валтер Папазки в ЦСКА? Шеф при "червените" най-сетне отговори

ЦСКА начерта конкретна структура на управление, обявиха името на собственика

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички