Колосална сума на ръка + "нереална" заплата: Колко пари е отказал Иван Дюлгеров, за да е в ЦСКА?


Колосална сума на ръка + "нереална" заплата: Колко пари е отказал Иван Дюлгеров, за да е в ЦСКА?
Снимка: БГНЕС/LAP.bg

11560 0

ЦСКА официално обяви доста силен трансфер, след като привлече един от най-добрите играчи на втория от Първа лига през миналия сезон - Черно море. Става въпрос за вратаря Иван Дюлгеров, който е национал на България.

Огромната сума пари, която Иван Дюлгеров отказал от Макаби Тел Авив, за да играе в ЦСКА

Иван Дюлгеров бе привлечен от ЦСКА

Неговият договор с "моряците" изтече и интересът към него допълнително бе засилен предвид факта, че не трябваше да се плаща трансферна сума за услугите му. Един от най-желаещите го отбори бе израелският шампион Макаби Тел Авив.

Оказва се, че Дюлгеров е отказал много сериозни пари от тима и е предпочел да подпише с "армейците". Според колегите от "Спортал" предложението към вратаря е било да получи 75 хиляди евро на ръка само за подписването, както и да има заплата от 20 хиляди евро.

Излишно е да се казва, че е много трудно за българин да получава такава заплата в Първа лига. А освен към тези гарантирани пари пък е имало и множество бонуси, допълва още изданието.

Първите думи на Дюлгеров с екипа на ЦСКА пък бяха: "Изключително щастлив съм, че ще бъда част от най-успешния български отбор! Нямам търпение да дам всичко от себе си за ЦСКА".

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Следете в реално време: Летен трансферен прозорец в Първа лига (ОБНОВЯВА СЕ).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички