Кралев се усъмни: Не знам имат ли стойност търговски марки във футбола


Кралев се усъмни: Не знам имат ли стойност търговски марки във футбола
Снимка: БГНЕС

1391 0

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев е категоричен в разбирането си, че сцени от мача между ЦСКА и Ашдод в никакъв случай не трябва да се повтарят. Той се надява всички във "В" група да осъзнаят, че положението е сериозно и в българския футбол няма място за такива изцепки.

"Задължително е да се обърне сериозно внимание на охраната. Вижда се, че въпреки незавидното положение, в което се намира ЦСКА в момента, отборът има сериозен брой привърженици, което, разбира се, е радващо. Трябва обаче също така да се подсигури адекватна охрана по време на двубоите на "армейците".

Тук не говорим само за срещите в "Борисовата градина", но и на останалите стадиони във "В" група. Да, повече фенове означава и повече разходи за служители на реда, но в същото време и далеч повече разходи от продажбата на билети. Надявам се, че всички ръководители и ще вземат необходимите мерки", сподели пред БНТ Кралевв ефира.

Кралев също така хвърли светлина върху продажбата на марката "ЦСКА", или по-скоро за липсата на интерес към нея.

"Кралев също така коментира и ситуацията с марката на ЦСКА, която е обявена за продан. Интерес към нея обаче няма. Както е известно, след първоначалния търг цената й падна малко под 3 млн. лв., но въпреки това купувач все още не се е появил.

Има процедура, марката е обявена за продан, но желаещи засега няма. Наистина, това са много пари, но е факт, че е на толкова оценена. Въпросът е дали тези търговски марки във футбола имат изобщо някаква стойност у нас", допълни по темата министър Кралев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички