Купата на Африка пълни касата на ЦСКА


Купата на Африка пълни касата на ЦСКА
Снимка: Иван Йочев

1336 0

Ръководството на ЦСКА се ориентира много бързо и вече се надява да продаде с голяма печалба Луис Соарес през зимната пауза. Причината е, че крилото не само попадна в разширения състав на Кабо Верде за предстоящите финали на Купата на Африканските нации, а и се очаква да бъде титуляр в отбора на Руй Агуаш в мачовете от турнира.

Кабо Верде е в група с Тунис, Замбия и ДР Конго и има амбиции да излезе от групата и продължи на четвъртфиналите. Африканското първенство се следи под лупа от много от скаутите на големите европейските клубове, най-вече от Англия, франция и Германия, като не е изключено при добро представяне на финалите известният с прякора Платини футболист да вдигне цената си, от което да се възползва ЦСКА, пише "Меридиан мач".

Стойчо Младенов държеше да задържи Луис Соарес и през пролетта, но е склонен да се раздели с него при добра оферта. При това положение обаче "армейците" ще задържат Тони Силва, който има подобни качества.

Соарес така и не успя да стане решаващ футболист в ЦСКА, въпреки големите надежди. Бившият футболист на португалските Академика, Туризенсе, Сертаненсе и Санта Клара, както й кипърския Омония, бе привлечен през лятото с договор до лятото на 2016 г., но ЦСКА ще се опита да спечели солидна сума от евентуален негов трансфер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички