Кюстендилеца недоволен от шеф в ЦСКА: В прав текст разказа за ГОЛЯМ скандал


Кюстендилеца недоволен от шеф в ЦСКА: В прав текст разказа за ГОЛЯМ скандал
Снимка: Lap.bg

3206 0

Лидерът на организираните привърженици на ЦСКА - Иван Велчев, зае позиция срещу изказване на Михаил Александров. Припомняме, че техническият директор на "армейците" пожелах успех на Лудогорец в европейските клубни турнири.

Кюстендилеца, както още е известен Велчев, направи препратка към някои от най-великите клубове във футбола, като заяви, че "когато Флорентино Перес пожелае успех на Барселона в евротурнирите, тогава ще приеме тези думи за нормални".

Кюстендилеца недоволен от изказването на Михаил Александров, свързано с Лудогорец

Михаил Александров ядоса Иван Велчев Кюстендилеца

Освен това Иван Велчев направи скандално разкритие. В прав текст той заяви, че жребият за новия сезон на ЦСКА в Първа лига е бил умишлено нареден по възможно най-лошия начин за "червените" (в линка към жребия можете да видите и какво отреди той на отбора).

"Когато Флорентино Перес пожелае успех на Барселона в евротурнирите, тогава ще приема тези думи за нормални, и нека никой не ми говори за култура и европейско държание, защото нищо европейско не видях в наредения по-възможно на лошия за ЦСКА начин жребий днес" - гласи изказването на Велчев в личния му профил в социалната мрежа Facebook - без редакторска намеса.

Към него бе прикачен и екранна снимка с цитат на думите на техническия директор на клуба. Освен Кюстендилеца - легенда на ЦСКА също се изсмя на думите на Михаил Александров по адрес на Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички