"Legea" предупреди ЦСКА: Търпението ни се изчерпва, плащайте!


"Legea" предупреди ЦСКА: Търпението ни се изчерпва, плащайте!

2297 0

Отношенията между ЦСКА и настоящия доставчик на екипи за отбора "Legea" никак не са добри. Клубът не е спазил определени договорки между двете страни, но засега от италианския производител запазват мълчание. Представителят на "Legea" за България Георги Георгиев обаче заяви пред "Тема Спорт", че търпението към "армейците" се изчерпва.

"Ние изпълняваме съвестно договора си с ЦСКА, който изтича на 31 май, и сме напълно коректен партньор. Но не мога да кажа, че срещаме същото отношение от страна на клуба. Още малко ще ги почакаме да си изпълнят договорките. Не мога да кажа какви са те, тъй като си има клаузи за конфиденциалност в контракта. Но има определени текущи точки, които трябва да се изпълнят от ЦСКА. Преди известно време казах, че ще си отворя устата и ще стане страшно. Със сигурност ще го направя, но ще изчакам да изтече договорът", заяви Георгиев.

ЦСКА дължи определена сума на "Legea" и се бави доста време с нейното изплащане. Това е основната причина за конфликта между двете страни.

"Армейците" ще бъдат обличани от лятото от друг италиански производител - "Lotto", който бе презентиран на пресконференция преди месец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички