Легенда на ЦСКА и Черно море каза кой момент ще реши сблъсъка помежду им


Легенда на ЦСКА и Черно море каза кой момент ще реши сблъсъка помежду им
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

597 0

Легендата на Черно море и ЦСКА – Божил Колев, сподели очакванията си за предстоящата среща между "моряците" и "червените". Той посочи кое ще бъде ключовото, за да стигне някой до победата в срещата.

"И двата отбора са добри. Очаквам да стане един наистина зрелищен мач. Нека този, който е по-добър, да победи. В този мач не може да се каже, че някой е фаворит. През годините сме станали свидетели на много интересни мачове между двата отбора, които са били с непредвидим изход. От началото на сезона Черно море се представя много добре. ЦСКА не започна добре сезона и изпитваха проблеми, които доведоха до треньорска рокада. Александър Томаш пое отбора след Томислав Стипич и се вижда, че подобриха представянето си", заяви той пред "Мач телеграф".

"ЦСКА е един велик клуб и мястото, на което се намираше по време на паузата за националните отбори, не му отиваше. Мисля, че промените при „червените“ са за добро. С новия треньор нещата ще потръгнат. За мен беше правилно назначението на Александър Томаш. Мисля, че той е точният човек за ЦСКА и ще помогне. Той е играл за този клуб и е наясно какво означава. Това е изцяло от негов плюс, а освен това се доказа на местата, където работи преди да поеме „армейците“.

Още: Без трима контузени: Томаш избра групата на ЦСКА за сблъсъка с Черно море

Ключовото, за да стигне някой от двата отбора до победата в този двубой, ще е това кой ще спази по-добре тактическите указания. Много зависи каква ще бъде мотивацията и нагласата в двата лагера. Този, който е по-концентриран и мотивиран, ще стигне до трите точки. Дано и двата тима да са се подготвили добре за този мач и да зарадват феновете с много футболни достойнства. Мисля, че ще бъде много интересно както за феновете по трибуните, така и за тези пред телевизионните екрани", заяви още Колев.

Още: Трима "моряци" отпаднаха за мача с ЦСКА - ето групата на Черно море

Вече е ясно: ЦСКА приема Септември на "Васил Левски"

Черно море - ЦСКА по ТВ: Кога и къде да гледаме дербито от Първа лига?

Голмайстори в Първа лига през сезон 2024/25: Кошмара влезе в топ 3

Класиране в Първа лига през сезон 2024/25 - Берое влезе в топ 8

ЦСКА и Томаш с тежка мисия на "Тича" - гост не е побеждавал там над 2 сезона

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички