Легенда на ЦСКА категорична - писал история с Лудогорец ще оправи клуба


Легенда на ЦСКА категорична - писал история с Лудогорец ще оправи клуба
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

23 0

ЦСКА не започна сезон 2024/25 по мечтания начин и много бързо стигна до треньорска рокада като смени Томислав Стипич с Александър Томаш. Една от големите "червени" легенди - Никола Велков, играл полуфинал с "армейците" в КЕШ.

Той е на абсолютното мнение, че бившият спортен директор на Лудогорец - Методи Томанов, под ръководството на когото "орлите" стигнаха до Шампионска лига, трябва да се върне като ръководител в ЦСКА.

Още: Страшна драма: Брутална причина проваля 100% сигурен трансфер в ЦСКА?

Думите на Никола Велков

"Има един човек, който е пример за свестните хора в България. Той се казва Аспарух Никодимов. Биографията, успехите му няма смисъл да ги повтарям, всички трябва да ги знаят. Та той им го каза в прав текст, точно и ясно. Застава Стойчо Младенов като фигура, която може да респектира, да амбицира. Донякъде, колкото и да се е компрометирал, да обедини червената общност. И един човек, който доказано разбира от много футбол, какъвто е Методи Томанов. Вече от години повтарям, че той е решението за ЦСКА", каза Велков.

"Но аз съм господин Никой в сравнение с легендата, която е бате Паро. Ето, че и той им го казва. Защото знаем какво са постигнали тези двама човека. Единият от една посредствена съблекалня в Лудогорец направи отбор за групите на Шампионската лига, който игра с Реал, Ливърпул, Арсенал, ПСЖ… Най-важно е да се каже, че много хора разбират от футбол, обаче това, съчетано с корупция, води до две нули – тоалетна. А при Томанов, освен че безспорно разбира, не е интересчия, не се занимава със схеми. Което го прави безценен кадър. И това го казвам от сърце, защото съм се убедил лично. Няма някой, който да го оспори", добави още легендата.

Още: Обявил Левски за най-великия отбор завърши срещу ЦСКА II със съмнение за комоцио

Още: ЦСКА губи фактора “домакинство” срещу коварен съперник

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички