Легенда на ЦСКА се захласна по Лудогорец и Домусчиев: Много уважавам хората, които създават нещо


Легенда на ЦСКА се захласна по Лудогорец и Домусчиев: Много уважавам хората, които създават нещо
Снимка: БГНЕС

7367 0

Легендата на ЦСКА Георги Илиев отговори по любопитен начин на въпрос относно това какво мисли за хегемона у нас Лудогорец. Майкъла призна, че много уважава хората, които създават нещо.

Георги Илиев - Майкъла се изказа ласкаво за Лудогорец

"Ние се опитваме 13 години да коментираме, че някой им помага. Помагаха ли на Левски, когато там един си вкара автогол 5 минути преди края на мача. На нас ни дадоха дузпа – вкарваш и ставаш шампион. Кой ни е виновен“ Трябваше ни равен в Перник през 2012 г., но ние загубихме.

Не можеш само да обвиняваш. Много уважавам хората, които създават нещо. В България клубът, който създава нещо, е Лудогорец. Неприятно е, но е истина" - сподели за "Мач телеграф".

Освен това коментира Валтер Папазки:

"А защо никой не попита, ако утре на Валтер Папазки му писне, какво ще стане със стадиона? Познавам го, богато момче, възпитано. Но във футбола е различно. Помните Васил Божков как напусна ЦСКА. Илия Павлов също. Почти всичките богати хора са минали през Левски и ЦСКА. Защото те са там по партийна линия. Значи стадиона, за да го бутнеш, има разрешение за строеж. Има всичко, но не знам защо не започват да копаят. Какво чакат? Чакаме документи. Какви документи? Аз мисля, че на ЦСКА поне 50 милиона ще даде държавата. Аз съм убеден. Ще помогне 100% на ЦСКА. Най-голямо удоволствие ще е като започне да копае багера. Правят ли укрепването, значи започва наистина да се прави стадион. Ако не почнем този месец до края да копаем, защото октомври почват дъждове, нищо няма да стане тази година.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Почнат ли дъждове, всяко нещо ти става двойно, да не ти кажа и тройно. Като изкопаеш дупката и като завали един пороен дъжд, като го напълни, ползваш помпи и става страшно. Тези месеци бяха добри - юни, юли, август, септември до октомври, да го изкопаем" - сподели Илиев. Освен това Майкъла се изказа много критично по адрес на Гриша Ганчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички