Легенда на ЦСКА скастри Стипич: Посочи 4-ма български треньори, които били по-добър вариант


Легенда на ЦСКА скастри Стипич: Посочи 4-ма български треньори, които били по-добър вариант
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

14378 0

За първи път в историята на ЦСКА отборът има треньор от Хърватия. Това стана факт, след като Томислав Стипич бе обявен от клуба. Това породи различни реакции в "червената" общност, като не една и две легенди на "армейците" също изказаха мнение.

Към тях се присъедини и бившият вратар на тима Ивайло Петров. Пифа призна, че е скептично настроен към хърватина с германски паспорт, като допълни, че видимо има високо самочувствие.

Петров е на мнение, че е трябвало български треньор да води ЦСКА. Той сподели, че е било ясно, че няма как Стамен Белчев да остане след завършека, но от своя страна сподели четири имена на родни наставници, които според него са били по-добър избор от Стипич.

Още: Цветомир Найденов осветли трансферен удар с бивш талант на ЦСКА

"4 български треньори, които бяха по-добър избор от Томислав Стипич за ЦСКА"

"Честно казано бях "за" ЦСКА да бъде воден от български треньор, но това не се случи. Ясно беше, че Стамен Белчев няма да бъде начело на отбора след края на сезона. Имаше други опции за нов треньор в лицето на Христо Янев, Александър Томаш, Росен Кирилов, Любослав Пенев и много други. Защо от ръководството се спряха на чужденец, не мога да кажа. Това си е тяхно решение. Томислав Стипич е спечелил две купи на Латвия, но не е познато име на обществеността.

Александър Томаш се размина с ЦСКА

Аз лично съм скептично настроен към това. Виждам, че има сериозно самочувствие. В това няма нищо лошо, но не съм особено оптимистично настроен. Голяма част от играчите няма да са част от състава. Не знам кои футболисти ще бъдат взети, но трябва да са класни и да отговарят на очакванията и да ги покрият. Новото ръководство трябва да е наясно какви играчи трябва да се вземат.

Още: Томислав Стипич има едно желание към ръководството на ЦСКА, с което ще подобри отбора

За мен ще е хубаво да играят в отбора българи. Ще видим какво ще се случи, но е сигурно, че няма да е лесно. Трябва да проявим малко търпение и да видим какво ще се случи. На новите попълнения също ще им трябва време да свикнат. Дано нещата да се получат" - сподели Пифа пред "Мач Телеграф".

Междувременно се появи информация, че хърватски таланти на стойност 6 милиона лева са пред трансфер в ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички