Легенда на клуба: С Томаш ЦСКА тръгва нагоре, в последните мачове бяха много зле


Легенда на клуба: С Томаш ЦСКА тръгва нагоре, в последните мачове бяха много зле
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2085 0

Легендарният вратар на ЦСКА - Георги Велинов, коментира причините за лошия старт на тима в Първа лига и сподели дали очаква Александър Томаш да промени ситуацията.

Във възторг от Томаш

"Знаете, че аз винаги съм оптимист, но този път смятам, че имам поводи да съм такъв точно заради Томаш. Аз го познавам много добре, наясно съм какви са амбициите му, така че съм сигурен, че ще успее да вдигне отбора. При положение че се завърнаха с гръм и трясък Сашо, Косьо (б.а. – Мирчев) и Тошко (б.а. – Кючуков), много ги обичам.

Джони вярва, че Томаш ще вдигне отбора

Още: Сектор "Г" с категорична позиция за мача на ЦСКА: Билети и място ще има за всички

"ЦСКА бе много зле - и като игра, и като поведение"

Вярвам, че ЦСКА тръгва нагоре. Томаш се изкачи по стълбата, доказа се и беше напълно нормално да се завърне у дома. Дано ги вкара в релси, защото в последните мачове всичко беше много зле. И като игра, и като поведение. По никакъв начин не прилягаше на ЦСКА", коментира бележитият вратар пред "Тема спорт".

Запитан дали вината за катастрофалното начало на сезона е на бившия треньор Томислав Стипич, Велинов заяви:

Стипич ли е виновникът?

"Аз така и не успях да се запозная с новия треньор. Вече бившият треньор (смее се). Явно не успя да се справи. Според мен нещата до голяма степен са на психологическа основа. Не знам футболистите ли не са го харесвали, той ли не е успял да спечели доверието им. Но просто отборът изглеждаше така, сякаш няма треньор и не се интересува от това, което се случва на терена.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Не мога да знам какви точно са причините, защото не съм бил там, но това се вижда отстрани. Сигурен съм обаче, че Томаш ще вкара ред и ще промени настройката на играчите и в следващите мачове тимът ще изглежда по съвсем различен начин". По-рано легенда на ЦСКА се захласна по Домусчиев и Лудогорец. 

Още: ЦСКА веднага зарадва феновете с новина относно Лиъм Купър

"Убеден съм": Легенда на ЦСКА гарантира за нов играч в отбора

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички