"Убеден съм": Легенда на ЦСКА гарантира за нов играч в отбора


"Убеден съм": Легенда на ЦСКА гарантира за нов играч в отбора
Снимка: FB/CSKA

18782 0

Легендата на ЦСКА Георги Велинов даде интервю, в което засегна любопитна тема. А именно - трансферите на вратари в последните години, които заменят Черно море именно с "армейския" клуб. Като примери бяха посочени самият той, Ивайло Петров - Пифа, Георги Китанов и сега Иван Дюлгеров.

Велинов се пошеугва, че той е открил тази "топла вратарска връзка" между двата клуба. Освен това заяви, че е сигурен, че ще се окаже правилно решението да подпише с ЦСКА. Освен това допълни, че очаква да стане твърд титуляр и на клубно ниво, и при националния.

"Да, явно аз съм я открил (бел. ред. смее се). Хубаво е това, защото Черно море е един от традиционните български клубове и е норамлно най-изявените му футболисти да праваят следващата стъпка в развитието си в ЦСКА. Дюлгеров си е и юноша на отбора, сам си извоюва титулярното място след това.

Как ще се справи Иван Дюлгеров в ЦСКА?

Вижте и колко години изкара на „Тича“. Това показва, че е лоялен и си преследва целите. Доколкото разбирам е отказал по-добри финансови условия от чужбина, за да подпише с ЦСКА и съм убеден, че решението му ще се окаже правилно. Очаквам след време да бъде твърди титуляр както на новата „Армия“, така и в националния отбор. Той великолепно момче и много добър вратар, така че нямам какво повече да добавя за него. Надявам се да покаже качествата си още в първите двубои за ЦСКА" - призна Велинов.

Джони Велинов за Иван Дюлгеров

Вече няколко години Дюлгеров показва чудесно израстване в Черно море, стигна и до националния отбор, вече се утвърждава и там. Виждаме, че при цялата вратарска въртележка той запазва мястото си и получава доверието на селекционерите в мачовете. Безспорно Дюлгеров е един от най-качествените вратари в първенството и съм щастлив, че вече е част от ЦСКА" - призна той пред "Тема спорт". А ЦСКА мечтае да вземе играч, който преди 5 години е бил купен за 16 милиона евро.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички