Левски? Ботев Пловдив? Шеф в ЦСКА каза кой е най-важният мач за "червените"


Левски? Ботев Пловдив? Шеф в ЦСКА каза кой е най-важният мач за "червените"
Снимка: Lap.bg

1562 0

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов говори малко над един час преди голямото дерби между "армейците" и Левски. Той даде интервю пред медиите, събрали се пред Националния стадион "Васил Левски", където в 16:15 започва срещата със "сините".

"Очаквам да се получи един хубав мач, да бъде празник по трибуните и да няма инциденти. Очаквам публиката да аплодира добрия футбол и да се наслаждава на играта, а не да мята бомби. В дербито никога не е имало фаворити - винаги е било интересно и напрегнато. Очаквам да победим, но не мога да кажа, че влизаме като фаворит" - започна той.

Филип Филипов очаква ЦСКА да бие Левски

Впоследствие получи въпрос дали играчите на ЦСКА ще влязат с мисъл за реванша с Ботев Пловдив от полуфиналите за Купата на България (загуба у дома с 0:1 в първия мач). Както е известно, важни играчи като Фернандо Каранга, Джонатан Линдсет, Тибо Вион са на картон от наказание (това важи и за Енес Махмутович, и за Емануел Шакич).

ЦСКА няма да мисли за Ботев Пловдив, преди да приключи мача с Левски

"Не (бел.ред. дали ще има мисъл за Ботев Пловдив). За ЦСКА всеки мач е важен. Най-важният е този, който предстои. В момента е срещу Левски. Трябва първо да победим Левски и след това ще мислим за Ботев. Който е здрав, който е на линия, ще играе, имаме достатъчно на брой футболисти, така че да не правим сметки и да не мислим за мача с Ботев отсега" - отговори той.

"Футболът е за феновете, да бъде празник, хората да се наслаждават на играта. Тези бомби, тази агресия, тези ракети трябва да спрат един път завинаги. Трябва да има много по-сурови наказания за виновните, не може така да се продължава" - сподели още Филипов. Часове преди ЦСКА - Левски пък цивилен бе разкървавен - разказа какво се е случило.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички