Лидер в ЦСКА изуми: Много съм доволен как изиграх сезона и от представянето на тима


Лидер в ЦСКА изуми: Много съм доволен как изиграх сезона и от представянето на тима
Снимка: БГНЕС

6771 0

Един от най-важните футболисти на ЦСКА, който се превърна и в любимец на "червените" привърженици със сърцатото си поведение на терена и извън него - Густаво Бусато, изуми с изказване, което направи в своята родина.

Той говори за Avassessoria.com и сподели притеснителните думи, че е много доволен от личното си представяне и... от това, което е сторил отборът. Въпреки че "армейците" претърпяха пълен крах в края на сезона и дори няма да играят в европейските клубни турнири догодина.

Той отбеляза въпросния спад и заяви, че е променил плановете им. Бусато коментира и новия си договор, като заяви, че е много привързан към клуба и има много цели, които иска да постигне.

Още: Официално: Юрген Клоп подписа с нов проект за 3 години - има връзка с... ЦСКА

Густаво Бусато изненада след разочароващия сезон с ЦСКА

Густаво Бусато изненада за ЦСКА...

"Много съм доволен от сезона, който направих, както и от представянето на целия отбор. Можехме да се борим за по-големи постижения, но за съжаление, имахме спад в представянето във финалните моменти от надпреварата, което ни възпрепятства.

Гледам на подновяването на договора като признание за всичко, което направихме за клуба. Не е изненада за никого, че се възхищавам на клуба и че се идентифицирам с него. Привързаността е огромна и имам много цели, които да постигна с тази фланелка" - сподели той.

Още: Донесъл трофей за Томислав Стипич се събира с него в ЦСКА: Играчът има 84 гола в България

Вече бе обявен и новият старши треньор на отбора. По ирония на съдбата - наставникът на ЦСКА Томислав Стипич е "близнак" на Густаво Бусато (СНИМКА).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички