Лиъм Купър: Искаме да издигнем ЦСКА на върха, защо да не сме на челни позиции?


Лиъм Купър: Искаме да издигнем ЦСКА на върха, защо да не сме на челни позиции?
Снимка: Фейсбук страница на ЦСКА

831 0

Звездното лятно попълнение на ЦСКА - Лиъм Купър, се изказа много ласкаво за страната ни и новия си тим. Шотландецът похвали много и треньора на "червените" - Александър Томаш.

Адаптацията в България и ЦСКА

"Започнах да свиквам с България. Жена ми вече е тук и харесва София. Оглеждаме апартаменти и място, където да се установим. Момчетата в отбора са страхотни и треньорите са брилянтни. Първите месеци в България минават отлично. Страната е прекрасна, много хубаво място, от което може да се научи много. Храната е чудесна.

Защитникът се чувства готов за дебюта си у нас

Още: ЦСКА ще се раздели с лятно попълнение, което феновете искаха титуляр

Първенството е конкурентно и за това говорят последните два кръга. Различни стадиони, сценарии и развръзки на мачовете. Ще е хубав тест за мен да играя тук, но съм уверен, че ще мога да помогна на отбора да печели мачове.

Ще играе ли срещу Черно море?

Не знам дали ще играя срещу Черно море. Здрав съм и съм готов. В последните седмици се готвя индивидуално. Тук работя с момчетата и това е нещо като подготовка. Развълнувам съм, чувствам се добре и нямам търпение да започна да играя, за да помогна на клуба да е успешен", коментира Купър пред "Диема спорт".

Впечатлен е от Томаш

"Запознах се и с изискванията на треньора. Все още сме далече от това, което иска да бъдем. Харесвам го, защото иска да сме солидни и да играем по правилния начин. Всички приемаме неговите идеи и целта е да станем по-добри. Това е процес, който отнема време, но целта е ясна – да печелим всеки мач. Томаш е брилянтен. Има страхотна визия върху играта и ми помага много. Нямам търпение да започна да работя под негово ръководство.

Феновете също са му допаднали

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Искаме да печелим всеки мач, да издигнем ЦСКА на върха. Феновете са невероятни, гледах видеа и съм впечатлен. Изпратих няколко клипчета и снимки от това, което привържениците направиха. За мен е нещо специално и различно с тази подкрепа. Феновете са страхотни и нашата цел е да оправдаем очакванията", допълва бившият капитан на Лийдс.

Още: Под лупа: Томаш държи над 50 играчи под око в ЦСКА

"ЦСКА още може да е на челни позиции"

"Защо ЦСКА да не бъде в челните позиции? Във футбола всичко е възможно и зависи от нас. Назад сме с точките, но това е част от играта. Трябва да използваме лошия старт като мотивация. Целта е да се подобряваме, ще следваме треньорите и всяка победа ще ни носи повече самочувствие. Подкрепяйте ни и бъдете нас, ще се борим и раздаваме до последно. Мачовете се решават в малките ситуации и малките детайли", уверен е той. Според слуховете Купър е взел солидна сума на ръка, за да подпише с ЦСКА. 

ЦСКА залага на защита от нови попълнения срещу Черно море, звезден дебют в "Тича"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички