Лиъм Купър направи първа тренировка с ЦСКА: Посрещнаха го подобаващо (ВИДЕО)


Лиъм Купър направи първа тренировка с ЦСКА: Посрещнаха го подобаващо (ВИДЕО)
Снимка: Фейсбук страница на ЦСКА

7085 0

Новото попълнение на ЦСКА - Лиъм Купър, проведе първата си тренировка под ръководството на старши треньора Александър Томаш. Шотландският бранител демонстрира добро настроение по време на заниманието. 

Купър изяде шамарите

ЦСКА сподели интересно видео в своя Instagram акаунт, в което може да се види как шотландецът бе посрещнат по класическия начин - минавайки през футболистите на "червените", които закачливо го удрят зад врата.

Съобщението от ЦСКА

"Най-новото попълнение на ЦСКА - шотландският централен бранител Лиъм Купър, проведе първа тренировка с армейския тим днес на базата в Панчарево. Бившият капитан на Лийдс бе приет изключително топло от новите си съотборници и видимо му допадна обстановката в армейския лагер.

Заниманието бе кратко и тонизиращо, но за първи път подопечните на Александър Томаш се събраха в пълен състав след паузата за националните отбори. Последни към подготовката за двубоя с Локомотив (София) се присъединиха офанзивните футболисти Годуин Коялипу и Матиас Фаетон.

Тренировката включваше упражнения с топка и отиграване на тактически ситуации, като преди това футболистите за кратко се подготвяха и във фитнес центъра на клубната база. Всички играчи на ЦСКА са в добро кондиционно състояние", написаха "армейците".

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички