Лятото бе само стартът: ЦСКА се готви да купува нови играчи и през зимата, и то немалко


Лятото бе само стартът: ЦСКА се готви да купува нови играчи и през зимата, и то немалко
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

624 0

Макар скоро да завърши летният трансферен прозорец, то в ЦСКА вече мислят за зимния. Треньорът Александър Томаш призна след равенството с Черно море, че клубът всеки ден следи различни футболисти и процесът по подсилване на състава е в ход постоянно.

ЦСКА ще продължи с гръмките трансфери и през зимата

"Червените" готвят мощна трансферна офанзива и през зимата и няма да са никак пасивни на пазара. Разбира се, бройката на входящите сделки няма да достигне една дузина, като целта е да се вземат няколко футболисти, за които в ЦСКА ще са уверени, че ще повишат класата в отбора, пише "Тема спорт". Затова и се работи сериозно по филтрирането им още отсега, за да не се налага да се взимат „пожарни“ решения като в края на лятото след назначението на Томаш. 

Още: Чужденец недоволства от Александър Томаш, не е дошъл в ЦСКА за резерва

Не би било изненада, ако отново бъде извадена трансферна сума от над 1 милион евро, каквито бяха дадени за Аарон Исека, Годуин Коялипу и Джеймс Ето’о. Ръководните фактори в ЦСКА, които са нагърбени със спортно-техническата власт, следят футболисти за почти всички позиции с изключение на вратарската. Ясно е, че няма да се вземат нови за всяка зона, но привлечените през зимата ще са поне четирима. Така бройката на входящите трансфери на ЦСКА през сезон 2024/2025 ще достигне минимум 16.

"Армейците" са се концентрирали основно върху няколко позиции, на които ще направят всичко възможно да се подсилят, а ще следят внимателно ситуацията и около играчи, които действат в други зони. Приоритет ще е увеличаването на конкуренцията по крилата и в средата на терена и намирането на още един краен защитник. Не е изключено да бъдат привлечени и централен защитник, плеймейкър и централен нападател.

Още: ЦСКА няма гол в над 50% от мачовете си, миналия сезон бяха нужни чак 33 кръга

Класиране в Първа лига през сезон 2024/25 - Лудогорец пак е №1

Голмайстори в Първа лига през сезон 2024/25: Ахмедов отново дръпна

ЦСКА обяви: Завръща се на "Васил Левски" за следващото домакинство

БФС даде окончателна дата и час за Левски - ЦСКА, ето програмата

Генчев с последната дума: Обмислих всичко казано - поправих треньора на ЦСКА

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички