Любимият "червен" Христо Янев изненада: Изказване, което феновете на ЦСКА няма да харесат


Любимият "червен" Христо Янев изненада: Изказване, което феновете на ЦСКА няма да харесат
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1201 0

Старши треньорът на Ботев Враца Христо Янев говори след поражението с 0:2 от ЦСКА. Младият специалист остана доволен от представянето на неговия тим в отбрана, като заяви, че "армейците" имат малко по-голяма класа от тях.

Христо Янев смята, че ЦСКА има малко по-голяма класа от Ботев Враца

"В интерес на истината първия гол не промени много нещата. Не мога да кажа, че не съм очаквал, че ЦСКА ще окаже натиск и дори ще вкара гол. Няколко пъти в течение на мача променихме много неща, за да задържим максимално дълго този резултат и накрая да опитаме да направим нещо.  За съжаление, не се получи, тъй като класата на ЦСКА е малко по-голяма от тази, която ние имаме. Поздравявам момчетата за играта във фаза защита. Головете, които допуснахме, бяха след грешки във фаза атака, особено вторият. ЦСКА се възползва от тези ситуации. Не бих казал, че ЦСКА ни е изненадал или затруднил по начин, по който да не очакваме.

Футболистите се стараят много. Разполагаме с тази група. Има играчи, които играят на нетипични за тях футболисти. Правим ротации и промени, те приемат информацията добре. Успяваме да сформираме отбор с това, което разполагаме. Трябва ни сигурност с топката. ЦСКА има самочувствие, играе с топката, атакуват с много футболисти в предни позиции.

Не знам другите какво си мислят за нас, но ние сме отбор, който ще става все по-добър. Ще играем по-добре, надявам се да побеждаваме повече. Ще дам всичко да развия многото млади футболисти, с които разполагаме. Въпрос на тяхна мотивация и разбиране колко далеч искат да стигнат. Вкъщи играем много агресивно и добре, но навън трябва да си повярваме, че не сме лош отбор" - сподели Янев пред "Диема спорт".

Вижте повече за победата на ЦСКА над Ботев Враца (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички