Лумбард Делова избрал ЦСКА, виждайки хореографията на феновете


Лумбард Делова избрал ЦСКА, виждайки хореографията на феновете
Снимка: Инстаграм

702 0

Защитникът на ЦСКА - Лумбард Делова, обясни как е дошъл в клуба и какво е първото нещо, което е научил за "червените". Националът на Косово разказа, че е впечатлен от феновете на тима, въпреки че не успя много да се наслади на тяхната подкрепа досега.

"Имах много предложения от различни клубове и едно от тях бе от ЦСКА. След като проведох разговор с Томислав Стипич, разбрах повече за ситуацията тук. Обсъдих въпроса с моите агенти и семейство и реших да дойда в ЦСКА, тъй като това е голям клуб, който ми дава възможност да покажа способностите си на високо ниво. Смятам, че мога да се справя добре и ще дам всичко от себе си, за да може най-накрая да станем шампиони", заяви Делова пред "Тема спорт".

Феновете благоприятствали идването на защитника в ЦСКА

"Първото, което видях, бяха клипове с хореография от нашите фенове, изпълнили стадиона. Прегледах и срещу кои големи отбори ЦСКА се е изправял в миналото в Европа. Това е клуб с голяма история и след като установих всичко това, си казах: „Трябва да отида там. Това е място, където мога да се докажа", спомня си бранителят.

Още: ЦСКА без трима срещу Септември - ето ги останалите 20 футболисти

"Виждаме феновете още докато пътуваме към стадиона. Те създават прекрасна атмосфера, а това е един от факторите, който кара играчите да дават още повече от себе си. Нямам търпение да стане събота и да се видим отново с тях. Сигурен съм, че ще се насладя на двубоя, в който победата, естествено, е задължителна.

Те са толкова добри, че съм убеден, че ще направят обстановката фантастична за игра. С тяхното присъствие се чувстваме като домакини навсякъде", категоричен е Делова. А ето в какво отношение косоварят задминал Лионел Меси и Кристиано Роналдо

ЦСКА - Септември по ТВ: Къде да гледате завръщането в София?

Делова вече няма търпение за дербито с Левски, не пропусна да похвали и Александър Томаш

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички