Любима на феновете легенда на ЦСКА посочи: Кои играчи нямат място в тима?


Любима на феновете легенда на ЦСКА посочи: Кои играчи нямат място в тима?
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

930 0

Една легендите на ЦСКА, любими на привържениците на "армейците" - Аспарух Никодимов, коментира предстоящия сблъсък срещу Добруджа за Купата на България. Според него всеки футболист на "червените", който подцени мача, няма място в отбора.

Аспарух Никодимов очаква ЦСКА да разгроми Добруджа за Купата на България

"Очаквам победа за ЦСКА и нищо друго! Разликата между двата отбора би трябвало да е голяма. Честно казано - с разлика трябва да се спечели този мач. В крайна сметка най-важното е да се стигне до успех, независимо дали с добра, или с лоша игра. Не вярвам да има подценяване. Тези мачове за Купата на България са като финал.

Тук става дума за елиминации и срещата е само една. Ако някой играч подцени отбора на Добруджа, значи не е за ЦСКА! Трябва да са максимално концентрирани и да играят на 100%. Във всеки един мач трябва да играят сериозно, защото от всеки двубой може да се извлече полза. ЦСКА трябва да играе силно и за първенството, и за Купата.

Имало е случаи, когато на няколко пъти "червените" са били в подобни кризи. Само с победи се излиза от тях. Дано да са си взели бележка от слабите резултати за първенството" - сподели той, цитиран от Kotasport. И все пак в ЦСКА се готвят и за дузпи срещу Добруджа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички