Любимец на феновете на ЦСКА: Назова 3-ма БГ треньори - по-добри варианти от Стипич


Любимец на феновете на ЦСКА: Назова 3-ма БГ треньори - по-добри варианти от Стипич
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

2425 0

Бившият футболист на ЦСКА Ивайло Петров - Пифа, който е един от любимите "червени" състезатели на феновете на отбора от близкото минало, изрази любопитно мнение. Той разкритикува клуба, че все още няма трансфери.

Освен това не е доволен с избора за нов старши треньор, като го определи за странен. Според него е имало достатъчно български наставници, които са били по-добри варианти от Томислав Стипич. Като такива даде трима за пример - Любослав Пенев, Христо Янев и Александър Томаш.

"На първата пресконференция на новото ръководство Филип Филипов каза, че клубът се нуждае от три трансферни прозореца, за да направи качествен отбор. Точно това е първият сигнал, че нещата не са много ясни. Тези думи показват, че шефовете имат за цел да печелят време. Вторият сигнал е с Иван Тасев. Той играе, но не е представен официално, както се полага в такива случаи. Нещо липсва в клуба.

От друга страна, нови попълнения са абсолютно задължителни, защото първенството скоро ще започне. Не разбирам какво означава това да не се бърза със селекцията. Всички други могат, а ние гледаме да не бързаме. Съвсем скоро започва сезонът, но с кои футболисти ще играем? Нали тези играчи трябва да свикнат с методите и философията на треньора, а и да се аклиматизират към отбора. Има много неща, с които трябва да свикнат новите футболисти. Новите шефове трябва да бъдат честни - или правят селекция, както трябва, или казват на феновете - този сезон няма да се борим този сезон за нищо. Тук говорим за ЦСКА, а не за средняшки клуб!

БГ треньори, които били по-добър вариант за ЦСКА от Томислав Стипич

Трябваше ли Томислав Стипич да бъде назначен в ЦСКА?

Що се отнася до Томислав Стипич, трудно ми е да дам оценка. Но аз не съм си променил мнението, че неговото привличане е доста странно. При наличието на Любо Пенев, Александър Томаш, Христо Янев и доста други наши специалисти мисля, че можеше отборът да бъде поет от някой българин" - заяви Петров пред "Мач телеграф". Следете летния трансферен прозорец в Първа лига в реално време с всички сделки (ОБНОВЯВА СЕ).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички