Марк-Емилио Папазов може да се окаже единственият нападател на ЦСКА за Европа


Марк-Емилио Папазов може да се окаже единственият нападател на ЦСКА за Европа
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

18456 0

Куриозната ситуация ЦСКА да не разполага с нападатели може да се повтори и през лятото. Проблемът придоби невиждани размери, след като бе продаден Дюкенс Назон през зимата, Браян Морено и Майкъл Естрада освободени, а Марк-Емилио Папазов, например, отдаден под наем в Хебър - Бисмарк Чарлс в Железничар. 

Папазов и Антонов са сред любимците на феновете

Скандалната ситуация

Така на пожар неочаквано в клуба се завърна легендата Фернандо Каранга, но през последните месеци бразилецът предложи повече скандали, отколкото радости на ЦСКА и феновете му. 

Чашата изглежда, че приля в Разград, където вкара, но се замеси в бой между футболистите на двата тима. Логично таранът получи червен картон, но и след него продължи с негодуванието срещу Волен Чинков. Всичко това ще му донесе сериозно наказание. 

По всичко личи, че ЦСКА остава без нападател до края на сезона, а след него Каранга може да бъде освободен заради всичките изцепки. Данило Асприля също може да го последва и така "армейците" окончателно ще останат без нападатели. 

Припомняме ви, че Бисмарк Чарлс приключва окончателно с клуба след броени седмици, а Лазар Туфегджич е със статут на неизползваем след напускането на Саша Илич. 

Туфегджич не получава шанс

Недостигът на нападатели

Така през лятото с офанзивни функции се очертава да бъдат Илиан Антонов и Марк-Емилио Папазов. Вторият е добре познат на Любослав Пенев, който е сред най-спряганите варианти за наследник на Стамен Белчев. 

При всички положения ЦСКА ще трябва да реагира мигновенно след отварянето на трансферния прозорец през лятото, защото 20 дни по-късно вече ще започват българският шампионат и евротурнирите. 

Ако Каранга бъде оставен през лятото за даден период в клуба, то добрата новина е, че треньорът ще разполага с опитен нападател. Нов стрелец при всички положения ще има, но мистерия остава кога ще пристигне и в какво състояние. Така например Назон бе хулен при акостирането му в средата на 2022 г. и периодът му тръгна мудно. 

На Саша Илич през миналото лято му се налагаше основно да работи с Папазов и Антонов през летния лагер и не след дълго дойде време за съкрушителното отпадане от Сепси. Нов подобен крах ще вбеси феновете до краен предел. 

Следете всички трансфери през лятото със SportLive.bg!

Още: Ерата "Ганчеви" в ЦСКА - силна срещу Левски, обидна срещу Лудогорец

Още: Александър Тодоров си спомни за "легендата" Жуниор Мораеш и другите, търсили си парите до стотинка от ЦСКА (ВИДЕО)

Още: В отворено писмо: Лудогорец подкрепи предложението на Наско Сираков и пожела затвор за хулиганите на ЦСКА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички