Националният стадион е аут от сметките за 1 месец: ЦСКА с 2 крайни варианта за стадион, на който да домакинства


Националният стадион е аут от сметките за 1 месец: ЦСКА с 2 крайни варианта за стадион, на който да домакинства
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

13582 0

Веднага след като излезе програмата на ЦСКА за сезон 2024/25 в българската Първа лига, бе напомнена важна подробност. Тя касае факта, че "армейците" провеждат домакинските си мачове на Националния стадион "Васил Левски", докато тече реконструкцията на "Българска армия".

А именно - в периода 22 август-30 септември "червените" няма да могат да използват съоръжението. Точно в този период пък ЦСКА има два мача от програмата в шампионата, в които са домакини - срещу Ботев Пловдив и срещу Берое.

Срещу "канарчетата" отборът трябва да се изправи в периода 30 август-2 септември, а срещу "заралии" - в периода 20-23 септември. Според колегите от "Блиц" "армейците" вече работят по два варианта как да се справят със ситуацията.

Къде ще домакинства ЦСКА, когато Националният стадион "Васил Левски" не е наличен?

ЦСКА на Националния стадион

Още: Кюстендилеца недоволен от шеф в ЦСКА: В прав текст разказа за ГОЛЯМ скандал

Единият и безспорно далеч по-предпочитан е да разменят домакинствата си с двата отбора и през есента да са гости, а след преполовяването на кампанията да са им домакини. За целта обаче Ботев Пловдив и Берое трябва да се съгласят.

Другият и далеч по-неприятен за клуба е да проведе домакинствата си на друг стадион, като според изданието се разглеждат два варианта. Единият е "Александър Шаламанов", който е на Славия, а другият - "Локомотив", който е на Локомотив София.

Именно в Славия пък отива легенда на ЦСКА след 3287 дни престой при "армейците".

ЦСКА с голям гаф: "Новата епоха" започна с детински абсурд (СНИМКА)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички