Нападател от "червената" ДЮШ даде рецептата за гол


Нападател от "червената" ДЮШ даде рецептата за гол
Снимка: Петко Налбантов/БГНЕС

1012 0

Талантливият нападател от школата на ЦСКА Александър Аспарухов заяви, че за да отбележи гол, отборът трябва много да работи. Миналият проби в Уулвърхемптън футболист за първи път попадна в групата на "червените" за мача с Берое (0:0).

"Невероятно е чувството да попаднеш в групата за мач на ЦСКА. Много съм щастлив. Любослав Пенев ме извика на тренировката, след нея ме попита дали съм готов да пътувам за Стара Загора и аз казах "да", сподели Аспарухов пред "Меридиан мач".

Той разкри, че настроението в съблекалнята на отбора вече е по-добро. "Настроението в съблекалнята е много добро и започва да се повдига", каза младокът.

"Според мен бяхме по-добри, изтървахме няколко положения за гол. Разочарован съм, че не успяхме да зарадваме публиката, която дойде да ни подкрепи. За да отбележим гол, трябват повече тренировки и да оползотворяваме шансовете, които създаваме. Видяхте, че пропуснахме няколко добри възможности за попадение. Всички юноши се надяваме да получим шанс и да играем за представителния отбор на ЦСКА", завърши Аспарухов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички