Наскоро го "увековечи", а сега го гони: ЦСКА започва преговорите - маха лидер, прибиращ "луди пари"


Наскоро го "увековечи", а сега го гони: ЦСКА започва преговорите - маха лидер, прибиращ "луди пари"
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4434 0

Няколко пъти бе заявено и от водещите хора в клуба, че в ЦСКА ще има много и големи промени след смяната на собствеността и още повече след краха в края на сезона. Михаил Александров, Иван Славов и Томислав Стипич вече мислят по оформянето на тима.

Не един капитан на "червените" ще се раздели с тима и ако раздялата с Юрген Матей няма да е трудност с оглед изтичащия договор на бранителя, то тази с Амос Юга може и да породи някои главоболия.

Полузащитникът пристигна в ЦСКА през лятото на 2020 година и стана един от чужденците с най-много срещи за "армейците" - 147. Неговият статут бе едва ли не увековечен, след като контрактът му бе подновен в средата на 2023 година с още три години - до лятото на 2026-а.

ЦСКА започва преговори с Амос Юга за прекратяване на договора - ще има ли проблеми?

Амос Юга си тръгва от ЦСКА?

От тази гледна точка започват преговори между двете страни, тъй като ще има огромно обезщетение за "червените", ако искат предсрочно едностранно да се разделят с Амос Юга. Една от причините да искат раздяла е колосалната заплата, която Юга получава, пишат колегите от "Мач телеграф".

Преди часове пък бивш треньор на ЦСКА попита риторично "какъв е зорът да направим стадион" и обяви, че е "по-важно да вдигнем стадион".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички