Нестор Ел Маестро попадна в "познати води" в ЦСКА


Нестор Ел Маестро попадна в "познати води" в ЦСКА
Снимка: Lap.bg

1826 0

След слабия старт на живота при втория си престой в ЦСКА, Нестор Ел Маестро изглежда откри формулата за успех и се завърна в "познати води" на "Българска армия".

Ел Маестро познава усещането

Специалистът изравни най-добрата си серия в столичния гранд, след като записа четвърта поредна победа в шампионата. В четвъртък (28 септември) "червените" се наложиха с 2:0 над Локомотив София, а преди това момчетата на специалиста надиграха Берое (3:0), ЦСКА 1948 (2:0) и Ботев Пловдив (2:1), информира справка на "Тема Спорт".

Предишното постижение на сръбския специалист бе на старта на първия му престой при "червените". Между първия и четвъртия кръг на сезон 2018/19 "армейците" победиха съответно Локомотив Пловдив, Витоша Бистрица, Дунав и Славия, а победният им марш бе спрян от Лудогорец в Разград.

Следващата среща на ЦСКА е срещу Локомотив Пловдив и ще се състои утре (2 октомври) от 20:00 часа на "Лаута". Възпитаниците на Александър Томаш играят много качествен футбол от началото на кампанията и мнозина вярват, че именно "черно-белите" могат да спрат победната серия на Ел Маестро и неговите хора.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ще пропусне ли Брайън Кордоба дербито с Левски?

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички