Новият в ЦСКА е ясен! Клубът обявява бивш човек на БФС на важен пост


Новият в ЦСКА е ясен! Клубът обявява бивш човек на БФС на важен пост
Снимка: БГНЕС

5068 0

Ръководството на ЦСКА продължава да назначава нови хора на важни постове в клубната йерархия. Според "Тема Спорт" двамата директори - Стоян Орманджиев и Филип Филипов, са избрали двама души, които да заемат места на "Борисовата градина".

ЦСКА очаква двама нови

Боряна Стойчева, която е бивша служителка на БФС, ще заеме ръководна позиция в международния отдел на ЦСКА. Освен това, тя ще изпълнява ролята на тийм мениджър за втория и третия отбор на клуба. Понастоящем "червеният" любимец Стойко Сакалиев е такъв на първия отбор.

Още: ЦСКА обяви дългогодишно партньорство, чакат се новите екипи (ВИДЕО)

Единственият, когото ЦСКА не изгони с Ел Маестро, започна работа в Партизан

Нов човек идва в ЦСКА

ЦСКА ще създаде трети отбор, който ще се състезава в Югозападната Трета лига от новия сезон. В момента там такъв има и отборът на ЦСКА 1948. Припомняме, че вторият отбор на ЦСКА беше поет от Владимир Манчев, който преди това беше треньор на Хебър.

Костадин Ангелов-Лаптопа ще продължи да ръководи школата на ЦСКА. Възможно е да има промени сред треньорите на различните възрастови групи в клуба. Следващата седмица се очаква пресконференция, посветена на Детско-юношеската школа (ДЮШ). За академията ще бъде изградена специална база, която временно ще бъде разположена на игрищата на ПЖИ.

Той блесна най-ярко срещу ЦСКА: А сега и Левски, и "червените" искат да го вземат?

Себастиан Вия още е играч на Берое, докато Вини Трибуле напуснал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички