Новите в ЦСКА ще спят на хотел


Новите в ЦСКА ще спят на хотел

1023 0

Ръководството на ЦСКА вече има един проблем по-малко, след като уреди настаняването на новите си попълнения. Футболистите на Христо Янев, които не са от София, ще живеят в "Царско село", информира "Меридиан мач". Собственикът на хотелския комплекс Стойне Манолов, който е един от най-големите фенове на "армейците", е решил отново да съдейства на люмия си клуб. Тимът  също така ще продължи да се подготвя на игрищата в комплекса.

Междувременно трима от футболистите на ЦСКА, които не взеха участие в съботната контрола с Оборище, постепенно се въстановяват от контузиите си. Иво Иванов, Кирил Динчев и Васил Попов са играчите, които не участваха в подготовкатра на отбора.

Най-близо до завръщане излежда халфа Иво Иванов, който имаше нужда само от 3-4 дни почивка. Динчев има счупен нос и лекарския щаб трябва да вземе решение кога той може да се присъедини към съотборниците си. Контузията на десния зашитник Васил Попов изглежда най-сериозна. Той все още не е готов за игра и се очаква да пропусне старта на "В" група, който е след 3 седмици.

В сряда от 18:00 на стадион "Българска армия" тимът на ЦСКА ще изиграе следващата си контрола срещу отбора на Марица.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички