Ново 20: ЦСКА преговаря с нападател с близо 100 гола в България


Ново 20: ЦСКА преговаря с нападател с близо 100 гола в България
Снимка: Lap.bg

22462 0

След като стана ясно, че в ЦСКА ще има много промени, които включват не само куп изходящи трансфери, но и редица входящи, спекулациите около "армейците" не спират. И по-конкретно такива, свързващи ги с различни футболисти.

Някои от тях са напълно неизвестни за родния привърженик, но други са добре познати и утвърдени имена у нас. Такова е и последното, свързано с поста централен нападател в клуба. Позиция, на която ЦСКА почти не разполагаше с играч след подновяването на шампионата след зимната пауза (поради наказанията и травми на Фернандо Каранга).

Още: "Ще бъде тежко": Разкриха част от умопомрачителното наказание, което предстои за ЦСКА

Георги Минчев преговаря с ЦСКА?

Георги Минчев в ЦСКА?

Споре колегите от "Блиц", ЦСКА води сериозни преговори за привличането на Георги Минчев. Към момента той е част от АЕЛ Лимасол, където отиде през януари тази година след трансфер от Локомотив Пловдив. Минчев впечатли с формата си в последните кръгове в Кипър, като вкара 8 попадения в 7 мача.

Изданието посочва, че 29-годишният нападател е имал среща в събота (01.06) с представител на "армейците", въпреки че е на лагер с националния отбор по футбол на България. Посочва се, че разговорите ще продължат след контролите за "лъвовете" срещу Румъния (04.06) и Словения (08.06). Договорът на Минчев с АЕЛ Лимасол е до лятото на 2025 година.

Минчев има общо 84 попадения по българските терени - в Първа лига, във Втора лига и за Купата на България. Най-много мачове има за Царско село, като е бил част и от Локомотив Пловдив, Литекс и ЦСКА. За "армейците" предимно се подвизава във втория отбор, като за първия има само едно участие - 20 минути срещу Нефтохимик в шампионата през 2016 година. Той може да се похвали с отбелязан хеттрик срещу ЦСКА с екипа на "смърфовете".

Изненада: Българин, играл с ЦСКА в групите в Европа, се връща при "червените" - свободен агент е

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Освен това се появи информация, че ЦСКА си връща двама млади българи обратно в отбора, за да се борят за титуляри.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички