Изненада: Българин, играл с ЦСКА в групите в Европа, се връща при "червените" - свободен агент е


Изненада: Българин, играл с ЦСКА в групите в Европа, се връща при "червените" - свободен агент е
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

19095 0

Появи се много любопитна информация относно трансферните планове на ЦСКА. Според нея български футболист, който доскоро носеше фланелката на "армейците", ще се завърне в клуба като свободен агент през това лято.

Става въпрос за 28-годишния централен бранител Пламен Гълъбов, който има 65 двубоя за "червените", като дори се е отчел и с едно попадение - срещу Ботев Враца в Първа лига при успеха с 3:0 като гост (на 23 ноември 2019 година).

Пламен Гълъбов се завръща в ЦСКА?

Пламен Гълъбов се завръща в ЦСКА?

Информацията е "според източници от "Борисовата градина", като е цитирана от колегите от "24 часа". Самият Гълъбов бе част от ЦСКА при двете участия в групови фаза в европейските клубни турнири в последните години - първо в Лига Европа (игра в един мач), а след това и в Лигата на конференциите (игра в 3 мача).

Още: Бивш играч на Лудогорец и албански национал сред трансферните цели на ЦСКА? (СНИМКА)

Пламен Гълъбов бе в ЦСКА до януари 2022 година, когато премина в израелския Макаби Нетаня. През февруари тази година премина в друг тим от страната - Макаби Йерусалим, но договорът му с клуба изтича през този месец и той ще бъде свободен агент. 

Явно в клуба ще разчитат на български играчи през следващата кампания, тъй като се появи информация и че двама млади се завръщат в ЦСКА и ще се борят да бъдат титуляри.

ЦСКА се подсилва с млад българин, нежелан от Стамен Белчев

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички