Официално: ЦСКА обясни контузиите на Купър, Ето'о и Делова - 3 различни съдби


Официално: ЦСКА обясни контузиите на Купър, Ето'о и Делова - 3 различни съдби
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1403 0

Освен заради сензационната загуба от Септември, всички около ЦСКА бяха притеснени и заради трите принудителни смени по време на мача - на Лиъм Купър, Джеймс Ето'о и Лумбард Делова (който не бе заменен, защото Александър Томаш нямаше право на повече промени и такива отборът му завърши с 10 души).

ЦСКА обясни за травмите на Купър, Делова и Ето'о

Сега "армейците" излязоха с официална информация за състоянието на тримата, като при всеки случаят е различен. Купър е със съмнения за травма в областта на гърба и ще премине допълнителни медицински прегледи в Англия, Делова е с проблем в коляното, но вече е с отбора на Косово, където също ще мине още прегледи, а Ето'о е с мускулно схващане без сериозни последствия.

Ето и цялото съобщение от клуба без редакторска намеса:

"Трима от футболистите на ЦСКА напуснаха принудително терена заради контузии вчерашния двубой срещу Септември. Шотландският бранител Лиъм Купър е със съмнения за травма в областта на гърба и утре ще премине допълнителни медицински прегледи в Англия, след които ще има яснота за точното му състояние. Купър ще се завърне в България в сряда. Защитникът Лумбард Делова има проблем в коляното, но все пак се присъедини към лагера на националния тим на Косово, където също ще бъде прегледан обстойно, за да се прецени доколко сериозна е травмата му.

Полузащитникът Джеймс Ето’о е получил мускулно схващане без сериозни последствия и ще поднови тренировки със съотборниците си" - пишат "червените". А след загубата от Септември Александър Томаш скастри играчите на ЦСКА пред сектор Г.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички