Отговорникът за феърплея: "Ботев" - ЦСКА беше редовен


Отговорникът за феърплея: "Ботев" - ЦСКА беше редовен
Снимка: БГНЕС

1580 0

Отговорникът по феърплея към БФС Марио Костурков смята, че мачът Ботев (Пловдив) - ЦСКА (2:0) е вън от всякакви съмнения за договорка. Той разкри, че не е забелязал нерегламентирано движение на парични потоци на залагане.

"Това, което смятам да напиша в доклада, е, че според мен мачът беше редовен. Следях през цялото време няколко сайтове за залагания, в които не забелязах нерегламентирано движение на парични потоци и рязка промяна на коефициента. За мен би било интересно да видя каква е причината за смяната на Тунчев в края на първото полувреме", коментира той пред "7 дни спорт".

"Иначе още по-интересно би било да видим следващите мачове в първата шестица между Ботев и ЦСКА. По-скоро според мен, ако има нещо нередно, то би се случило може би на следващ етап. Така че към момента не мога да твърдя, че ЦСКА е играл симулативно. Това не означава, че няма да продължим да следим под мониторинг и в бъдеще нещата", каза още Костурков.

Това обаче не бе точно така. Амплитудите в коефициентите за мача бяха толкова сериозни, че в един момент BET 365 дори извади срещата за около час. След това повсеместно коефициентът за победа на "Ботев" се срина, като в "Еврофутбол" стигна два часа и половина преди мача нищожните 1,25.

По-късно обаче явно започнаха залози и за "армейците", защото коефициентът на "Ботев" леко мръдна нагоре. Но въпреки това пловдивчани влязоха като отчетлив фаворит в срещата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички