Плесници и масов бой: Грозни сцени на Лудогорец - ЦСКА и червени картони, Текпетей аут за финала (ВИДЕО)


Плесници и масов бой: Грозни сцени на Лудогорец - ЦСКА и червени картони, Текпетей аут за финала (ВИДЕО)
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: LAP.bg

5648 0

И този мач между Лудогорец и ЦСКА не мина без грозни сцени, в които двата отбора се замесиха, въпреки че спор за титлата няма. Всичко се разви в началото на второто полувреме, когато при резултат 2:1 за "орлите" те получиха правото да изпълнят дузпа.

Фернандо Каранга скочи с разперена ръка в единоборство с Квадво Дуа и топката го докосна там. Главният съдия Волен Чинков явно не видя това, защото не отсъди 11-метров наказателен удар, но секунди по-късно спря играта и отиде да преразгледа ситуацията след сигнал от ВАР.

Още преди дузпата Густаво Бусато опита психически да повлияе на Дуа и му каза нещо, но Чинков го върна на голлинията. Впоследствие нападателят имаше своя момент за реванш, след като прати бразилеца в грешния ъгъл и направи резултата 3:1.

Грозно меле и бой на Лудогорец - ЦСКА

Той се насочи към стража и тогава започна грозното меле. Амос Юга бе хванал Дуа през цялото време, а играчите и на двата отбора, както и резервните футболисти и хора от двата щаба се събраха в наказателното поле на "армейците".

Фернандо Каранга си изпроси ново наказание след директен червен картон, тъй като си позволи да посегне на Сон, удряйки му шамар. Бернард Текпетей също бе сред най-агресивните и също бе изгонен. Юга пък получи жълт картон.

Текпетей е аут за финала за Купата на България срещу Ботев Пловдив

Текпетей аут за финала за Купата

Червеният картон за Текпетей означава, че най-скъпо оцененият футболист в родната Първа лига няма да вземе участие във финала за Купата на България. В сряда (15 май) разградчани се изправят срещу Ботев Пловдив в спор за трофея.

През първото полувреме на Лудогорец - ЦСКА също бе показан директен червен картон, като той бе за Браян Кордоба. Решението обаче изглеждаше меко казано пресилено - Волен Чинков отсъди неадекватно и изгони Кордоба без дори да има фал, но ВАР се намеси (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички