Победна серия изглежда невъзможна: Програмата на ЦСКА е кошмарна в следващите 2 месеца


Победна серия изглежда невъзможна: Програмата на ЦСКА е кошмарна в следващите 2 месеца
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2955 0

ЦСКА разби Локомотив София с 3:0 и най-сетне записа победа - първа такава под наставленията на Александър Томаш. В същото време феновете на тима се завърнаха по трибуните - за първи път след мача с Лудогорец се наблюдава такъв ентусиазъм в "червените" редици.

Всички около и във клуба се надяват на дълга серия от победи, с които да се компенсира слабото начало. Засега отборът е 13-и с 6 точки от 7 мача. Първи е големият враг Левски с 19 пункта от 8 двубоя.

Тежката програма пред ЦСКА 

Още: "Снимах и показвам масов бой между агитки на ЦСКА и Левски - заплашват ме" (ВИДЕО)

Дълга победна серия за Томаш и компания обаче изглежда много сложна, предвид съперниците на тима в следващите два месеца. Сега пред "армейците" предстоят сблъсъци с Берое в Благоевград и с Черно море във Варна.

Преди паузата за националните отбори идва "глътка въздух" с домакинство срещу Септември София, но веднага след прекъсването ще последва големият мач срещу Левски. Следва нов задължителен за спечелване домакински двубой срещу Ботев Враца.

След врачани идва воденият от Любослав Пенев Локомотив Пловдив, който също има да наваксва. И първата половина от редовния сезон приключва отново с домакинска "глътка въздух" срещу Крумовград.

След ново прекъсване е време и за дуела срещу Лудогорец, поставящ началото на втората част от редовния сезон. Важно уточнение е, че ЦСКА има и отменен мач срещу ЦСКА 1948, който също няма да бъде никак лесен. Освен това в края на октомври ще се проведат и 1/16-финалите за Купата на България (29-31 октомври).

Още: Кирил Домусчиев: Помагам и на ЦСКА, и на Левски

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

А ето какво заяви Александър Томаш след победата на ЦСКА над Локомотив София.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички