Кирил Домусчиев: Помагам и на ЦСКА, и на Левски


Кирил Домусчиев: Помагам и на ЦСКА, и на Левски
Снимка: БГНЕС

2756 0

"Глас от миналото" е най-новата рубрика на SportLive.bg. Чрез нея припомняме на читателите значими изказвания от видни фигури в спорта, които са отекнали с годините. Някои от тях са емблематични, други култови, а трети позабравени. Големи заявки, дадени обещания, слова, които са валидни и днес, забавни изказвания - всичко, което си заслужава да бъде припомнено.

Как Лудогорец и Домусчиев помагали на ЦСКА и Левски?

Предвид все така продължаващата смазваща хегемония на Лудогорец в родния елит, ще ви припомним изказване от благодетеля на "орлите" Кирил Домусчиев. То е от интервю пред TV7 отпреди малко над 10 години.

Тогава Домусчиев заявява, че индиректно помага и на ЦСКА, и на Левски с примера, който им дава с Лудогорец. Както и с коефициента на българските отбори в Европа.

"Индиректно помагам и на ЦСКА, и на Левски. Помагаме им с примера, който даваме. Същото правят Ботев и Литекс. Няма нищо лошо в това един отбор да се поучи от натрупания опит на друг и да вземе положителните страни. Помагаме и с това, че трупаме точки за българския коефициент в Европа" - споделя тогава той.

Още от рубриката на SportLive.bg - "Глас от миналото".

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички