"Поздравления, господин Раев, успяхте да убиете най-големия мач в България!"


"Поздравления, господин Раев, успяхте да убиете най-големия мач в България!"
Снимка: Levski.bg

2817 0

Наско Сираков стана обект на жестока атака от обединените фенове на ЦСКА. "Трибуна Сектор Г" публикува декларация, посветена на решението Вечното дерби да се проведе на "Герена" без гостуващи фенове. 

Публикуваме декларацията без редакторска намеса: 

Тежки думи от феновете на ЦСКА за Сираков и Левски

Още: Стипич е бесен - вади от състава един от виновниците за резила срещу Славия

Aрмейци,

Вчера станахме свидетели на поредното безпринципно и безпрецедентно решение в наш ущърб, касаещо предстоящото дерби през септември. БФС в абсолютен унисон с МВР решиха предстоящият мач да се играе без гостуваща публика и на Виваком Арена.

Добре планираната стратегия, реализирана и материализирана вчера, започна да се оформя още през април тази година, когато мажоритарният акционер на подуенското отроче на властта плака пред всички медии как дербито трябва да се играе задължително без гостуваща публика. Естествено тънката подробност, че първата ракета тогава бе изстреляна към нас от "Сектор А" удобно убягваше на неуважаемия господин, както и фактът, че неговото отборче беше домакин и организацията по безопасно провеждане на футболната среща беше изцяло в техните некомпетентни ръце.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Поздравления, господин Раев, успяхте да убиете най-големия мач в България! Надяваме се поне обръчите и лентите във вашето семейство да са под ваш контрол, тъй като очевидно бухалките и топките не са...

Още: Искат 200 бона на Левски за нападател с 1 гол в 17 мача

Не може да пропуснем и простите променливи БФС и МВР в това иначе сложно синьо уравнение. Докато всички знаем къде се простират точно пристрастията на първите и техния президент (извън Разград), то пасивността и отказът на вторите да охраняват дерби с гостуваща публика далеч не ни изненадва. Все пак тези хора са доста заети в момента с протести, безцелно обикаляне на софийските улици и висене в аварийните ленти на магистрали и междуградски пътища. Ще се направим, че не забелязваме играещото се с гостуваща публика пловдивско дерби така, както уважаемите господа не забелязват други интересни събития и случаи, влизащи в техните правомощия и касателство. Така е редно и удобно за всички.

Искаме да "поздравим" и отстрещната страна. Направихте всичко възможно обикновеният зрител да чуе, че сте на стадиона - нещо, което напоследък не ви се отдаваше. Скоро не сме виждали черепи или Апостола, така че всички тръпнем в очакване и със затаен дъх.

Понеже получаваме и доста съобщения за това къде и как ще гледаме мача искаме да заявим, че когато му дойде времето, всичко ще бъде обявено подробно тук, както винаги е било. Но бъдете сигурни в едно - няма да си стоим вкъщи.

ЦСКА ИЛИ УМРИ!

Още: Любимецът на феновете на ЦСКА призна пред SportLive: Свободен агент съм!

ЦСКА потвърди SportLive и обяви какво предстои пред Илиан Антонов

Кошмарно: Надеждата на ЦСКА изгасва - докторът на Гуардиола оперирал

Орманджиев удари по БФС и Левски след решението (СНИМКА)

Феновете на ЦСКА в един тон: Отборът не трябва да излиза на “Герена”

Официално: БФС връща Вечното дерби на "Герена" след 13 години!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички