Предупреждение: Любослав Пенев щеше да набие Иван Тасев от ЦСКА, ако му е треньор


Предупреждение: Любослав Пенев щеше да набие Иван Тасев от ЦСКА, ако му е треньор
Снимка: БГНЕС

10481 0

Четвъртата загуба в рамките на пет срещи е пореденият шамар за последователите на ЦСКА II. И възпитаниците на Владимир Манчев се намират в криза, макар че имали реални шансове в неделя срещу Пирин. 

Тасев разочаровал

Иван Тасев обаче разочаровал с постъпка на терена. До нея се стигнало при спирането за вода след половин час игра, когато техничарят не се присъединил към съотборниците си за треньорски насоки. 

Отделно след пристигането на крилото - феновете рядко са доволни от представянето му, а слабите впечатления биват потвърждавани и от липсата на доверие от страна на Томислав Стипич. 

Коментарът за Тасев

"Иван Тасев - въобще няма да коментирам футболната страна. Много хора питат защо не играе. В миналия си коментар ви насочих към езика на тялото на това момче. Илюстрирам ситуация, която би извадила всеки треньор извън нерви. В 30 минута съдията спира играта за глътка вода (то не, че беше жега, ама все тая). Всички играчи, включаем и Шопов, който е върнат от първия отбор, Юга и прочие отиват при треньора, който разпалено дава наставления. Иван Тасев седи на центъра на буквата Ф и в дадени моменти ръкомаха нещо недоволен. Паузата беше две минути, той просто си се разходи демонстративно на центъра.

Абсолютно неуважение към старши треньора и към съотборниците си. Любо Пенев за такива нещо сигурно щеше да влезе на терена и да му бе 2-3 чимбера. Не знам какъв му е проблемът на това момче, пренавит ли е, но такова поведение е абсолютно недопустимо. Изненадан съм, че Манчев още тогава не го изкара за назидание пред всички останали. За такова нещо не в първия отбор, във втория, в третия, в петия треньорът те оставя на пейката и въртиш обиколки след мача като се мислиш за Лео Меси", написаха от CSKA Fan TV за новопривлеченият футболист. 

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Още: Томислав Стипич дал легионер за пример в съблекалнята на ЦСКА и футболистите бойкотирали

Преди 40 години ЦСКА тръгва в Първа лига дори по-зле от сега

Кюстендилеца каза кой е собственик на ЦСКА и коя е най-голямата глупост, правена от Стипич досега

Венци Стефанов остана доволен от "боя" над ЦСКА, намеси и Гриша Ганчев

Иван Велчев - Кюстендилеца избухна срещу "хаоса" в ЦСКА, поиска да изгонят Стипич

*Прочетете пълната оценка за футболистите ТУК:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички