Пълен стадион посреща ЦСКА в първата контрола


Пълен стадион посреща ЦСКА в първата контрола
Снимка: БГНЕС

835 0

ЦСКА ще изиграе първата си контрола от предсезонна-та подготовка на 24 юни (петък) от 18:00 часа срещу Спартак Плевен. Спарингът ще е на стадион "Георги Бенковски" в Тетевен. Датата и часът бяха обявени официално на сайта на армейците, които призоваха: "Всички на стадиона, за да подкрепим заедно любимия ни отбор в първия му мач от подготовката за новия сезон!"

Очаква се съоръжението в Тетевен да се пръска по шевовете за двубоя и 4000 зрители да изгледат проверката. Ще има и доста правостоящи. Възможно е на контролата да присъства и финансовият благодетел на ЦСКА Гриша Ганчев. Той може да бъде спрян само ако Изпълкомът на БфС, който е предвиден за петък, се проточи дълго време. Това обаче едва ли ще се случи.

Армейците почти сигурно ще изиграят още една проверка в Тетевен, която ще е срещу дубъла им - на 27 или 28 юни сутринта. Тази проверка обаче ще има характера на учебна игра и ще бъде закрита за фенове и медии.

На 28 отборът се прибира в София, а след два дни почивка лети за Австрия на 1 юли. По време на втория лагер червените имат обявена контрола с Интер Милано на 14 юни в Рисконе, Италия. Нерадзурите съобщиха за нея на официалния си сайт. ЦСКА има принципна договорка да играе още с Вюрцбургер Кикерс, фК Краснодар и Динамо Киев, но датите на тези три срещи не са обявени официално.

В същото време продължават преговорите с чуждестранен отбор, който да гостува на "Армията" на 23 юли. За тогава е предвидено представянето на червената селекция пред феновете. Най-късно до седмица ще е ясно името на съперника, който ще гостува на червените седмица преди старта на Първа професионална лига, както вече ще се казва А група, припомня "Тема:Спорт".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички