Пълна подкрепа за Стойчо Младенов, но ЦСКА може да остане без пари


Пълна подкрепа за Стойчо Младенов, но ЦСКА може да остане без пари

2096 1

Финансовият гръб на ЦСКА в лицето на Петър и Ивайло Мнаджукови е на път да излезе от клуба след днешната среща на високо равнище на "Армията".

Както е известно, двамата издържат "червените", а Александър Томов дължи над 2 милиона лева на семейството, които използва, за да стабилизира окаяното финансово положение на 31-кратните шампиони.

Манджукови обаче искат спешна смяна на треньора Стойчо Младенов след плачевния старт на 2015 година и загубите от Берое у дома и в "Надежда" от Локмотив (София).

След среща на Томов, Тодоров и Младенов обаче стана ясно, че Екзекутора на Ливърпул е получил пълна подкрепа от страна на ръководството и по всяка вероятност ще изкара сезона начело на тима. Това оставя под въпрос оставането на Манджукови, които вероятно ще настояват да си получат парите, инвестирани в клуба, и ще излязат от управлението.

Пред "Труд" Стойчо Младенов беше категоричен, че ЦСКА ще се бори във всеки двубой за титлата.

"Моите думи след загубата от „Берое" бяха възприети неточно - обясни треньорът. - Истината е, че е много трудно в битката за титлата. Всички знаем, че се прави и невъзможното клубът ни да стъпи на краката си. Но ЦСКА и аз винаги сме максималисти.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Ще направим всичко възможно да спечелим мачовете до края. Знам, че има голям натиск от някои акционери да бъда уволнен. Ако преча, готов съм веднага да си тръгна.

Никога не съм искал да бъда проблемът на ЦСКА. Главният акционер Александър Томов ме увери, че разчита безрезервно на мен. А аз разчитам на феновете, които са с нас по един неповторим начин", коментира Младенов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички