Разплака ЦСКА, стана шампион на Бахрейн, а сега ще играе в Индонезия


Разплака ЦСКА, стана шампион на Бахрейн, а сега ще играе в Индонезия
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

5135 0

Доста любопитен продължава да бъде кариерният път на бившия футболист на Локомотив Пловдив Лукас Салинас. След като през миналата кампания той спечели титлата на Бахрейн с Ал Халдия, сега бразилецът с испански паспорт ще премине в Борнео (първенеца на Индонезия).

Интересна дестинация за носител на Купата на България

28-годишният полузащитник вече има няколко трофея в кариерата си, като сред тях влиза и Купата на България през сезон 2019/20. През онази кампания той и съотборниците му нанасят една от най-болезнените загуби за ЦСКА - след дузпи във финала.

Във въпросния спор за трофея единствено нападателят на "армейците" Али Соу пропуска от бялата точка, но за сметка на това от Локомотив Пловдив всички са безгрешни и трофеят е за "смърфовете".

"Футболен клуб Борнео ентусиазирано обяви привличането на двама нови чуждестранни футболисти, а именно Лукас Салинас и Мариано Пералта. И двамата играчи ще подсилят атаката на отбора през този сезон. Салинас е бразилско-испански атакуващ полузащитник. Има опит в латиноамерикански, европейски и азиатски футбол. Левичарят може да играе на дясната и лявата позиция на нападател. Очаква се опитът и гъвкавостта на 28-годишния играч да дадат максимален принос в създаването на възможности, асистенциите и отбелязването на голове" - написаха от Борнео за трансфера.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички