Сериозен финансов стимул за "червена" титла


Сериозен финансов стимул за "червена" титла

1305 0

Футболистите на ЦСКА ще получат сериозен бонус, ако спечелят шампионската титла в края на този сезон. Премията ще бъде обявена пред отбора малко преди първия мач от втората част на първенството. Тогава ЦСКА гостува на Локомотив (София).

На този етап не е решено окончателно дали ще продължат да се дават премии при победи за всеки един от двубоите, или ще има само бонус при краен успех. Ръководството на клуба все още обмисля опциите, но при всички положения ще има сериозни финансови стимули при спечелване на златните медали, въпросът е какъв ще е точният им размер и как ще бъдат разпределени, пише "Тема Спорт".

Решаваща дума при взимане на крайното решение ще имат Петър и Ивайло Манджукови, които се включиха активно във финансирането на ЦСКА през тази година. Двамата ще участват и в решенията, касаещи евентуална продажба на футболисти.

Играчите на ЦСКА чакат по 4 премии от този сезон, а част от тях имат да взимат и по 5 от миналия.

В същото време стана ясно, че клубът няма да променя цените на билетите за мачовете след зимната пауза в първенството. Така привържениците на ЦСКА ще продължат да влизат на "Армията" срещу 10 лева за сектор А, 7 лева за В и 5 за Г. Промяна е възможна единствено за домакинството на Лудогорец. Мачът между двата отбора в Борисовата градина през есента (1:1) е най-посетеният в А група от началото на сезона, като събра близо 12 000 зрители.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички