Серията от "червени" загуби продължава: Болезнено поражение за ЦСКА


Серията от "червени" загуби продължава: Болезнено поражение за ЦСКА
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

12925 0

Продължава тежката серия от загуби, която се вихри в ЦСКА на всички нива. Припомняме, че първият отбор на "армейците" допусна тежко поражение от Спартак Варна в Първа лига, дубълът на "червените" е с три загуби от три двубоя през новия сезон, а третият тим на "армейците" загуби с 0:3 от Вихрен Сандански във втория кръг на Югозападната Трета лига.

ЦСКА до 16 години с неприятна загуба

Днес (11.08) пък ЦСКА до 16 години загуби като гост в първия кръг на Елитната група до тази възрастова група. Младите "армейци" допуснаха поражение от Национал с 0:1, като единственото попадение в срещата бе дело на Мартин Ковачев в 65-ата минута.

Двубоят започна с атаки към двете врати, като отборът на домакините имаше повечето положения за гол. Все пак до почивката нямаше попадения и двата отбора се прибраха за почивка при нулево равенство.

През втората част ситуацията се промени и положенията за гол липсваха. Въпреки това в 65-тата минута падна и победното попадение за Национал. Мартин Ковачев бе най-съобразителен след корнер и разбъркване, за да добута топката в мрежата на ЦСКА. До края на срещата “червените” не създадоха нищо интересно пред вратата на домакините и закономерно загубиха.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички