"Ще бъда по-агресивен и ще ви крещя": Стипич и интересният му подход в ЦСКА


"Ще бъда по-агресивен и ще ви крещя": Стипич и интересният му подход в ЦСКА
Снимка: ЦСКА/Инстаграм

6321 0

ЦСКА победи във всичките си приятелски мачове до момента, а подготвителният лагер за "червените" в Банско приключи. След две седмици те започват новия сезон с тежък дуел срещу Лудогорец в Първа лига (21.07).

Колегите от "Тема спорт" пък излязоха с цитат за любопитни думи на новия старши треньор на "армейците" Томислав Стипич към играчите му. Той предупредил футболистите на една от последните тренировки, още на загрявката, че ще бъде по-агресивен с тях, а причината е интересна.

Томислав Стипич иска да наложи гегенпрес в ЦСКА

Още: Защитник ли? Новият в ЦСКА Лумбард Делова "шие" голове като Меси и Роналдо - брутални изпълнения (ВИДЕО)

"Днес по време на упражнения ще бъда по-агресивен от обикновено ще крещя гневно, ще давам напътствия. Това няма да се насочено лично към никого от вас, просто е част от стила, който искам да играем - гегенпрес. Трябва да сте агресивни, нахакани и затова аз ще бъда такъв отстрани" - обяснил им Стипич според изданието.

Този стил изповядва доста агресивна поведение, като играчите трябва да опитват да си връщат топката моментално и бързо, след като я загубят. За целта физическата подготовка е изключително важна. Именно върху нея се е наблягало и на лагера, за който Стипич на няколко пъти подчерта, че е доволен.

Стипич и идеите му в ЦСКА

В тима все още се очакват и нови попълнения. Следете в реално време: Летен трансферен прозорец в Първа лига: Новини и за ЦСКА, и за Левски (ОБНОВЯВА СЕ).

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички